O nama

Agencija za zapošljavanje Inoposao
Vaša pomoć u osvajanju inostranog tržišta

Inoposao doo je agencija za zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju. Ona se bavi pronalaženjem kvalitetnih i odgovornih inostranih poslodavaca, kao i kvalifikovanih kandidata iz Srbije koji žele da rade u inostranstvu.

Tako, pomažemo stranim firmama da prebrode deficit radne snage, zaposle kvalitetne radnike iz Srbije i unaprede poslovanje, a našim ljudima da rade posao koji žele van granica Srbije.

Želja agencije Inoposao je da pomogne našim ljudima da stvore uspešnu karijeru i bolji život u inostranstvu. Vođeni ovim ciljem, motivisani smo da radimo maksimalno efikasno, kvalitetno i pouzdano.

o nama

Na sve smo mislili kako bismo vam olakšali rad i boravak u inostranstvu

Uz pravu agenciju i odličnog stručnjaka za zapošljavanje, ne morate da prolazite kroz stres nalaženja posla u inostranstvu.

U to će vas uveriti stručan tim agencije Inoposao doo. Mi smo tu da vam damo odgovore na sva vaša pitanja i informišemo vas o traženim pozicijama, uslovima rada, pravima i obavezama koje vas očekuju u određenoj stranoj zemlji.

Pored toga, sarađujemo sa školom stranih jezika Click & Speak. To znači da za vas, ukoliko je potrebno, organizujemo časove stranog jezika. Profesori su iskusni i tempo rada je intenzvan, tako da dobijate priliku da za kratko vreme steknete neophodan nivo stranog jezika. Časovi se održavaju u centru Beograda, u Lominoj 48/6.

Takođe, za vas organizujemo i pomoć u:

  1. Prikupljanju potrebne dokumentacije,
  2. Nostrifikaciji diplome,
  3. Dobijanju vize,
  4. Prevodu dokumenata,
  5. Pisanju radne biografije (CV),
  6. Nalaženju smeštaja i
  7. Organizaciji prevoza do odredišta.

Mi smo sertifikovana agencija

Agencija Inoposao doo poseduje sertfikat od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ne morate da brinete o pozdanosti naše agencije. Pobrinućemo se da svi zakoni i propisi budu ispoštovani – u vašu korist.

inoposao resenjeNajveća sreća je pomoći drugome

Inoposao doo sarađuje sa inostranim firmama (Will Marlow, Duos Assinos, L’Oreal Balkan, Four Dots…), u kojima je zaposlila kandidate na više različitih pozicija. Zarad obostranog zadovoljstva – vašeg i našeg, težimo da se broj ovako uspešnih saradnji u budućnosti samo povećava.

Naravno, planiramo da zadržimo kvalitet, efikansnost i pouzdanost u radu.

Možete nas posetiti u centru Beograda, u Lominoj 48/1, ili nas pozvati na broj: 064/07 97 100 i predstaviti nam vaše poslovne ideje, želje i potrebe.

Tu smo za vas – da vam pomognemo da pronađete odličan posao u inostranstvu ili najbolje radnike za vašu firmu.