Za kandidate – Prijava u Inoposao bazu

Donesite odluku –
radite u inostranstvu

Ukoliko želite da pomerite granice u traženju posla pokušajte tamo gde posla sigurno ima – u  inostranstvu. Pogotovu u Nemačkoj i drugim zemljama EU, jer one broje manjak radne snage i voljne su da zaposle radnike iz drugih zemalja.

Za tovam je potrebno da naučite strani jezik i angažujete pouzdanu agenciju koja sarađuje sa stranim poslodavcima i ima iskustva u zapošljavanju.

kandidati

Zašto Agencija za zapošljavanje Inoposao

Top 3 razloga zašto.

  1. Osećaćete se sigurno – jer je naša agencija sertifikovana od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i poseduje iskustvo u zapošljavanju.
  2. Dobićete informacije iz prve ruke – jer sarađujemo sa inostranim firmama kojima treba stručni kadar iz Srbije.
  3. Nećete izgubiti ni vreme ni novac – jer BESPLATNO postajete član naše baze kandidata.

Da sve ovo nije šarena laža i da smo ozbiljni u svom poslu, dokaz su kompanije u kojima smo uspešno zaposlili kandidate: američka agencija Will Marlow, L`oreal, Four Dots, Duos Assinos…

Pronalazak posla za vas teče glatko i po planu – uz tim naše agencije

Uvek je lakše kada uz sebe imate pravog saveznika.

Vođeni takvim razmišljanjem, potrudili smo se da za vas obezbedimo pomoć pri učenju stranog jezika, ukoliko vam je potrebno.

Takođe, od našeg stručnjaka za zapošljavanje, dobijate sve potrebne informacije o traženim poslovima i uslovima rada u inostranstvu. A tu smo i za pomoć prilikom nostrifikacije diplome, prevoda dokumenata, dobijanja vize i sastavljanja vaše radne biografije (CV).

Kako da se prijavite za posao u inostranstvu?

Veoma jednostavno! Pozovite nas na broj telefona: 064/07 97 100 ili nam pišite na mail: info@inoposao.rs.

Dobićete sve informacije koje vas interesuju, zakazati termin za razgovor u našim prostorijama, u Lominoj 48/1 – a mi ćemo dati sve od sebe da vam pronađemo baš onakav posao kakav želite.

Takođe, možete popuniti online prijavu i postati deo Inoposao baze uspešno zaposlenih ljudi u inostranstvu.