Za poslodavce – Pronađite radnike iz Srbije

Pronađite radnike za najkraće vreme

Sve se više radnika odlučuje da potraži posao u nekoj drugoj, razvijenoj zemlji. Onoj koja nudi bolje uslove rada i veću zaradu, a opet i solidan socijalni život.

Ukoliko želite da zaposlite strance koji su odlični radnici, voljni da žive i rade u vašoj zemlji, mi vam u tome možemo pomoći. Evo o čemu je reč.

poslodavci

Dođite do visokokvalifikanih radnika iz Srbije brzo i jednostavno

Kako vaš posao ne bi trpeo, potrebno je da zaposlite Stvarno Najbolje Radnike iz Srbije. Za to vam je neophodan posrednik iz Srbije, pouzdan i iskusan u pronalaženju najboljih kandidata – Agencija za zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju, Inoposao doo.

U pitanju je agencija sertifikovana od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Tim agencije čine stručnjaci iz oblasti regrutovanja, prava i edukacije.

Tako da, za kratko vreme i minimalna novčana ulaganja, dobijate:

  1. Osobu koju je stručnjak za zapošljavanje iz našeg tima procenio kao odgovarajuću za datu poziciju,
  2. Sređenu dokumentaciju kandidata potrebnu za rad u vašoj zemlji, prema pravnim propisima,
  3. Zaposlenog koji poseduje potreban nivo jezika vaše države.

I sve to mi radimo za vas. Vaše je samo da nam kažete šta vama treba – za koju poziciju tražite radnika i koje su potrebne kvalifikacije. Više o tome nam možete napisati OVDE ili poslati ponudu na mail: info@inoposao.rs.

Po čemu se još Agencija Inoposao izdvaja?

Naš tim vam nudi maksimalnu posvećenost, lojalnost, kao i odabir kandidata isključivo na osnovu kriterijuma koje ste naveli. Na osnovu tih informacija, krećemo u potragu za radnicima za vašu firmu.

Prvo, sve zainteresovane kandidate zovemo na razgovor sa HR stručnjakom u našim prostorijama. Na osnovu intervjua, biografije i kvalifikacija, naš HR rekruter procenjuje da li kandidat odgovara vašim zahtevima. Samo onima koji prođu intervju, pomažemo u prikupljanju potrebne dokumentacije, nostrifikacije diplome, dobijanja vize i učenja jezika.

Zato, budite sigurni da ništa nećemo prepustiti slučaju, već ćemo za vas sve raditi po dogovoru. Tako da vaša firma dobije samo najbolje kandidate za traženu poziciju. Dokaz da ovakav princip rada daje uspešne rezultate, jesu strane kompanije kojima smo pomogli da pronađu i zaposle željeni kadar. Samo neke od njih su L’Oreal Balkan, Duos Assinos, Four Dots, Will Marlow…

Neka i vaša firma niže uspehe uz najbolje radnike iz Srbije

Potrebno je da nas pozovete na broj: 064/07 97 100 ili da nam pišete na mail: info@inoposao.rs.

Takođe, OVDE možete da popunite online upit za saradnju.