Zašto Inoposao

Agencija za zapošljavanje mora da ispuni vaše zahteve

U nedoumici ste kako da odaberete agenciju za zapošljavanje koja će vam pronaći posao u inostranstvu, baš onakav kakav ste zamislili? Ili radnika za vašu firmu koji će ispuniti vaša očekivanja?

Zato vam dajemo odgovore i izdvajamo 7 razloga zbog kojih treba da odaberete našu agenciju za zapošljavanje:

1. Pozdanost za nas znači poslovanje po zakonu

Inoposao doo poseduje sertifikat odobren od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka  i socijalna pitanja. To za vas znači samo sigurnost, jer je kompletnan rad agencije regulisan po zakonu. Za vas nalazimo iskuljučivo poslodavce koji su spremni legalno da zaposle kanidate iz Srbije. I tako vam pruže redovna primanja, socijalnu i zdravstvenu zaštitu.

2. Ključ uspeha je biti informisan i pratiti trendove

Umreženi smo sa poslodavcima iz inostranstva (Nemačka, Poljska, Švedska…), tako da saznajemo iz prve ruke koje pozicije su kod njih tražene. Zahvaljujući tim uspešnim saradnjama, uspeli smo da zaposlimo kandidate u mnogim inostranim kompanijama.

3. Dobronameran savet je zlata vredan

Naš stručnjak za zapošljavanje je tu je da vam odgovori na sva vaša pitanja, kao i da vas posavetuje i pomogne vam da odaberete pravi posao za sebe. Savetnik je tu da misli na sve: da vam do detalja objasni kakav je život u određenoj stranoj zemlji, po čemu se ona izdvaja, koja vas prava i obaveze tamo očekuju, sve o neophodnoj dokumentaciji. Tako ćete otići spremni i informisani.

4. Stručan tim je tu da vam pomogne da dođete do odličnog posla ili radnika

Naš tim čine profesionalci koji se bave regrutacijom, pravom i edukacijom. Za njih je efikasna i uspešna saradnja imperativ. I sve to u cilju da za vas pronađemo odličan posao u stranoj zemlji – za što kraće vreme i bez ogromnih novčanih ulaganja. Takođe, podjednako efikasno pronalazimo stručan kadar za rad u inostranim firmama.

5. Pomoć pri učenju stranog jezika

Znanje stranog jezika je neophodno, ukoliko želite da radite izvan granica Srbije jer samo tako ste kvalifikovani za rad u inostranstvu. Zato za naše kandidate organizujemo kurs stranog jezika. U realizaciji časova nam pomažu naši saradnici – škola jezika Click & Speak. Časovi se održavaju u samom centru Beograda, u Lominoj 48/6. Profesori imaju višegodišnje iskustvo, tako da će vam pomoći da steknete potreban nivo stranog jezika.

6. Pomoć u prikupljanju potrebne dokumentacije

Pomažemo vam pri prevođenju neophodne dokumentacije, nostrifikaciji diplome, dobijanju vize i pisanju radne biografije.

7. Lokacija u samom centru Beograda

Inoposao agencija se nalazi u centru Beograda, u Lominoj 48/1. Zgrada se nalazi na uglu sa Balkanskom ulicom, tako da nas veoma lako možete naći. U prijatnom ambijentu i uz ljubazan tim agencije, dobićete odgovore na sva vaša pitanja.

Tu smo da vam pronađemo odlične i pouzdane inostrane poslodavce ili vredne radnike za vašu firmu. Vaše zadovoljstvo je naš uspeh i zato težimo da budemo još bolji i efikasniji. Možete nas kontaktirati na broj: 064/07 97 100 ili posetiti na adresi Lomina 48/1.

Radujemo se saradnji sa vama.